Maxforce White IC Kakkerlakken Gel

Maxforce White IC Kakkerlakken Gel

Maxforce White IC Kakkerlakken Gel Maxforce White IC is speciaal ontwikkeld voor de bestrijding van kakkerlakken. Door het specifieke werkingsmechanisme heeft Maxforce White IC een zeer lage toxici...

Artikelnummer

MAXF0035 

Gewicht   

0,120 KG

Verzendkosten

€ 4,75 

Levertijd (dagen)

2

€ 90,00 *
Prijs per 4 x 30 gram

 

Aantal: 
Bestellen

Maxforce White IC Kakkerlakken Gel
Maxforce White IC is speciaal ontwikkeld voor de bestrijding van kakkerlakken. Door het specifieke werkingsmechanisme heeft Maxforce White IC een zeer lage toxiciteit voor zoogdieren. Tevens is Maxforce White IC bestand tegen grote fluctuaties in temperatuur en/of vochtigheid. Zowel plaatsgewijze toepassing als toepassing in kieren en spleten kan uitgevoerd worden, terwijl de behandelde ruimte in werking is.
 
Voordelen
• Zeer effectief tegen kakkerlakken
• onopvallende witte kleur
• Gemakkelijk te doseren
• Bestand tegen grote fluctuaties in temperatuur en/of vochtigheid
• Geen verstoring van bedrijfsprocessen.
 
Toepassingsgebieden
Maxforce White IC kan onder andere worden toegepast in bakkerlijen, slagerijen, opslagplaatsen van levensmiddelen, productieruimten in levensmiddelenindustrie, verblijfsplaatsen voor mensen en dieren, verwarmingsruimten en ketelhuizen, schepen en overige plaatsen waar kakkerlakken zich ophouden.
 
Kenmerken
Het lokaas Maxforce White IC is een gebruiksklare gel op basis van imidacloprid. De gel bevat zeer aantrekkelijke voedingselementen en colloïde bestanddelen die een bron van water vormen voor de kakkerlakken. Door de bijzondere consistentie van de gel wordt hij gemakkelijk aangebracht op alle oppervlakken. het lokaas Maxforce White IC is bijzonder effectief tegen kakkerlakken in verschikkende stadia van hun ontwikkeling.
 
Toepassing en veiligheid
De gel aanbrengen in de directe schuilplaatsen van kakkerlakken. Het gebruik van lijmvallen zal helpen bij het bepalen van de plaatsen met verhoogde activiteit van insecten. Men dient te vermijden het lokaas aan te brengen op open plaatsen of blootgestelde oppervlakken. Bij controles, moeten de behandelde plaatsen nagekeken worden en de gel zo nodig opnieuw aangebracht worden op zwaar besmette plaatsen. Indien de gel volledig werd opgegeten met de gel daarna opnieuw worden aangebracht, omdat kakkerlakken secreta en uitwerpselen nalaten om soortgenoten aan te trekken. Zowel de pleksgewijze toepassing als de toepassing in kieren en spleten kan uitgevoerd worden terwijl de behandelde ruimte in werking is.
 

 
Dosering

Ter bestrijding van de Duitse kakkerlak:
1 druppel gel per m2 of strekkende meter.
 
Bij hoge infectiedruk of bij bestrijding van andere kakkerlakken:
2 druppels gel per m2 of strekkende meter.
 
Toelating
Toelatingsnummer: 12094 N
Gebruik Maxforce White IC veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en de productinformatie! Zie voor toepassing en gebruik het wettelijk gebruiksvoorschrift/gebruiksaanwijzing.
 
Inhoud:
4 x 30 gram

 

Veiligheidsblad
Klik hier om het veiligheidsblad te bekijken.

Alle bundels met dit artikel:

20% Korting

Op de accessoires

€ 115,00*

€ 110,00*

Bestellen