Gehakseld Koolzaadstro

Gehakseld Koolzaadstro 20Kg

Artikelnummer

100122 

Gewicht   

20,000 KG

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd (dagen)

10

€ 6,00 *
Prijs per stuk

 

Dit product heeft een minimale afname aantal van 84

Aantal: 
Bestellen

Gehakseld koolzaadstro als bodembedekking

Gehakseld koolzaadstro is geschikt als bodembedekking voor  in paardenboxen. Bij regelmatig verwijderen van de paardenmest, de zogenaamde “ballen” en daarna bijstrooien van een beetje nieuw gehakseld koolzaadstro, is het zuinig in gebruik. Bijkomend voordeel is dat paarden het koolzaadstro niet eten, hetgeen bij tarwestro nog wel eens het geval is. Het gehakseld koolzaadstro wordt tijdens het productieproces ontstoft, waardoor het een goed produkt is om te gebruiken bij paarden met luchtwegaandoeningen.

Ook voor pluimvee en duivenhokken

Pluimveestallen kunnen ook prima worden opgestrooid met gehakseld koolzaadstro. Koolzaadstro heeft namelijk van nature een hoog absorptievermogen, wat het een uitstekende bodembedekking maakt. Door de korte structuur van gehakseld koolzaadstro is het voor de kuikens prettig om op te lopen. Ook in de duivensport kan gehakseld koolzaadstro gebruikt worden om de duivenhokken mee op te strooien.

Gehakseld koolzaadstro in plastic balen van 20 kg.

Gehakseld koolzaadstro is leverbaar in plastic balen van ca. 20 kg. De balen zijn op pallets gestapeld en kunnen door middel van een meeneemheftruck op de juiste plaats worden afgeleverd. De pallets zijn voorzien van een waterdichte hoes, zodat ze ook buiten neergezet kunnen worden.

   Wordt niet verkocht als voedermiddel