100% plantaardige tuinaarde, potgrond en moestuinmix

100% plantaardige tuinaarde, potgrond en moestuinmix

 

Nu is er de mogelijkheid om 100% plantaardig te tuinieren. Het merk amica is nu beschikbaar in 3 soorten: plantaardige potgrondmix, plantaardige tuinaardemix en plantaardige moestuinmix.
 

Amica 100% plantaardig assortiment
De producten van amica zijn:

  • duurzaam & verantwoord
  • krachtig
  • puur

Duurzaam & verantwoord
 

Natuurlijke bronnen zijn waardevol, maar niet onuitputtelijk. Daarom moeten we er met respect mee omgaan. Het product amica bestaat uit alleen hernieuwbare grondstoffen, zoals bladcompost, kokosvezel, houtvezel en hernieuwbaar veen.

Zo kunnen ook toekomstige generaties beschikken over dezelfde voorraden en mogelijkheden als wij. Wanneer je amica gebruikt, draag je bovendien bij aan het natuurlijke ecosysteem van de bodem. Dat maakt amica duurzaam en verantwoord.


Krachtig


Door te werken met uitsluitend plantaardige grond- en meststoffen bevordert het een rijk en gezond bodemleven.

Wanneer je amica gebruikt wordt de bodem niet uitgeput waardoor er een natuurlijke balans wordt gecreëerd. Hierdoor ontstaat er een natuurlijk krachtige bodem, wat de beste basis voor sterke en gezonde planten is. Dat maakt amica krachtig.


Puur


De plantaardige en biologische producten van amica zijn vrij van dierlijke componenten en daarom geschikt voor veganisten.

Bovendien bevatten de producten geen chemische en kunstmatige toevoegingen die het natuurlijke ecosysteem verstoren. De 100% organische aarde stimuleert een rijk en gezond bodemleven wat zorgt voor een natuurlijke balans van de bodem. Dat maakt amica puur.

    15-04-2018 12:22     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.